PRisma Design Studio

(+4) 0747 066 701 OFFICE@PRISMADESIGN.RO

Cu toate că data lansării PRISMA DESIGN STUDIO plasează, oficial evenimentul în anul 2016, experiența noastră în domeniul proiectelor de amenajare interioară își are rădăcinile în 2012.

Înainte de a lansa studioul, prin care ne-am promis schimbarea perspectivei din care este privit designul interior, energia noastră creativă a fost centrată pe proiecte individuale care, mai apoi, au devenit muncă de echipă.

În prezent am ales să ne concentrăm atenția pe segmentul B2B (business to business): horeca, office și comercial iar din segmentul rezidențial am păstrat contactul cu proiectele de nișă. Aceasta este zona cu care rezonăm cel mai bine pentru că ne permite să ne exprimăm la maxim potențialul creativ.

Investim constant în abilitățile noastre grafice, tehnice și creative. Mai mult decât atât, avem un portofoliu atent selectionat de parteneri și colaboratori, cu ajutorul cărora putem gestiona implementarea proiectelor pana la finalizarea lor, oferind clienților soluții complete.

Misiunea noastra este să dezvoltăm un business prin care urmărim să promovăm, în timp, sustenabilitatea mediului armonios proiectat.