PRisma Design Studio

(+4) 0747 066 701 OFFICE@PRISMADESIGN.RO

Despre Noi

...sau despre cum am transformat pasiunea pentru detalii într-un business

Cu toate că data lansării PRISMA DESIGN STUDIO plasează, oficial vorbind,  evenimentul în anul 2016, experiența noastră în domeniul proiectelor de amenajare interioară își are rădăcinile în 2012.

Înainte de a lansa studioul, prin care ne-am promis schimbarea persepctivei din care este privit designul interior, energia noastră creativă a fost centrată pe proiecte individuale care, mai apoi, au devenit muncă de echipă.

Dacă ne-ar intervieva cineva, am spune cu mândrie că unul dintre avantajele noastre este determinarea de a înțelege perspectiva clientului și de a găsi cea mai bună soluție de a include în propunerea de amenajare elemente din personalitatea sa.

Flexibilitatea este un talent ce trebuie exersat, de aici și încăpățânarea noastră de a investi în abilitățile noastre grafice, tehnice și creative în mod constant.

Așa cum cafegiul își laudă soiul cel mai bun de cafea, așa și noi ne lăudăm cu faptul că urmărim îndeaproape modul de implementare a proiectelor, reușind să obținem amenajarea inițial imaginată sub form randărilor 3D.

În 5 ani de zile am centrat și am dat cu capul, am greșit și am învățat cum să jonglăm cu ideile noastre creative. Am ajuns la o formulă, momentan acceptabilă, care funcționează pentru noi atunci când descoperim noi obstacole. Și, poate, cel mai important: am avut revelația cum că inspirația ne vine din entuzismul resimțit după fiecare întâlnire cu clienții.

Noi am transformat detaliile în business. Un business prin care urmărim să promovăm, în timp, sustenabilitatea mediului armonios proiectat.

Cristurean Anca

Owner & Interior Architect

Botas Bogdan

SENIOR INTERIOR DESIGNER

Razvan

SENIOR INTERIOR DESIGNER

Giorgia Harasim

COMMUNICATIONS STRATEGIST